Euro Accidents försäkringar får högsta betyg

Euro Accidents erbjudanden inom riskförsäkring, privatvårdsförsäkring och gruppförsäkring är de mest attraktiva bland försäkringsbolagen. Det tycker försäkringsförmedlarna i CMA Researchs årliga undersökning för 2015.

I resultatet som publicerades i dag anges Euro Accidents riskförsäkringserbjudande för första gången som det mest attraktiva bland försäkringsbolagen. Euro Accidents privatvårdserbjudande och gruppförsäkringserbjudanden uppfattas liksom tidigare år också som de mest attraktiva.

– Vi är väldigt glada och stolta över det stora förtroende som förmedlarna visar för oss och våra produkter, säger Staffan Johansson, Affärschef på Euro Accident.

77 procent av försäkringsförmedlarna i undersökningen anser att Euro Accidents erbjudande inom privatvårdsförsäkring är attraktivt, 71 procent att erbjudandet inom riskförsäkring är attraktivt och 67 procent att erbjudandet inom gruppförsäkring är attraktivt.

CMA Research har också ställt frågor om hur nöjda förmedlarna är med försäkringsbolagen som helhet, service, information, produkter, relationer, miljö- och samhällsansvar, image och framtidsutsikterna för affärsrelationen.

– Det är uppmuntrande att se att helhetsintrycket av oss ökar samtidigt som vi förbättrar oss inom alla områden. Det är ett bra kvitto på att vårt förändringsarbete ger effekt. Nu fortsätter vi arbetet mot det långsiktiga målet att bli förmedlarnas första val, säger Miles de Champs, Chef Kommunikation & HR på Euro Accident.

Följ Euro Accident på Facebook, LinkedIn och Twitter eller prenumerera på våra nyhetsbrev!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s