Vård via nätet erbjuds nu för snabbare vård av lättare besvär

Euro Accident lanserar E-Vård; en ny tjänst som erbjuder snabb och professionell vård genom konsultation med läkare via internet. Målet med E-Vård är att erbjuda omedelbar hjälp alla årets dagar 07-22. För de som utnyttjar denna tjänst ska väntetider, telefonköer och tidsbokningar vara ett minne blott. Efter en initial webbaserad utredning sker enskild konsultation med en läkare som lyssnar, sammanställer, ger förslag till åtgärder och vid behov erbjuder läkemedel via apoteket.

Läs mer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s