EURO ACCIDENT BLIR SPONSOR FÖR SNABBA STJÄRNSKOTTET IRENE EKELUND

Irene Ekelund skriver sponsorkontrakt med Euro Accident

Irene Ekelund skriver sponsorkontrakt med Euro Accident

Irene Ekelund sägs vara den största talangen i svensk friidrott sedan Carolina Klüft och Christian Olsson stod på världsarenorna. Nu skriver Irene Ekelund sponsorkontrakt med Euro Accident, en av Carolina Klüfts tidigare trofasta sponsorer.

”Irene har det som krävs för att bli en riktig sprintstjärna. Hon är ung och lovande. Vi tror på Irene, och vi vill gärna vara med och skapa rätt förutsättningar för att hon ska kunna leva sin dröm. Vi är stolta över att ingå detta samarbete som vi hoppas ska bli både långt och givande för oss båda”, säger Thomas Petersson som är vd på Euro Accident.

Läs mer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s