ÅRETS OMTANKE TILLDELAS JOHAN KLASSON, SOM STÖDJER BARNCANCERFONDEN

Johan Klasson

Johan Klasson, Euro Accident

På Euro Accident fick medarbetarna under november månad uppdraget att nominera sina kollegor till tre olika priskategorier; Årets Omtanke, Årets Handlingskraft och Årets Nytänkande. Pristagarna uppmärksammas för insatser som utmärker företags kärnvärden.

Johan Klasson blev nominerad till ”Årets Omtanke” och utvald till vinnare. Johan arbetar på Euro Accidents skadeavdelning och priset fick han för en mycket uppskattad insats efter en personalfest. Johan har valt att donera prispengarna till Barncancerfonden.

Läs mer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s