ÅRETS NYTÄNKANDE TILLDELAS OLOF BERGSTRÖM, SOM STÖDJER AMNESTY

Olof Bergström

Olof Bergström, Euro Accident

Olof Bergström är ansvarig för juridiska frågor på Euro Accident. Olof blev nominerad av sina kollegor till ”Årets Nytänkande” och utvald till vinnare. Priset fick han för att han som person, trots att han är jurist, ser möjligheter och letar efter smidiga lösningar även då andra tongivande kollegor i samma skrå har annan syn på saker och ting. Olofs flexibilitet, inom ramen för vad som är juridiskt korrekt, underlättar både för våra kunder och gör Euro Accident till ett mindre krångligt företag.

Läs mer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s