HEALTHY BUSINESS 2013 – SE FILMEN

Healthy Business 8 oktober 2013 på Nalen i Stockholm

Healthy Business 8 oktober 2013 på Nalen i Stockholm

Under ledarskapsseminariet Healthy Business som ägde rum den 8 oktober på Nalen i Stockholm diskuterades det hur hälsa och modernt ledarskap kan skapa starkare organisationer, friskare medarbetare och lönsammare affärer.

Intresset för Healthy Business var stort; Nalen var fullsatt av till största del förmedlare, HR-chefer och vd:ar. Stämningen var mycket god och dagen bjöd på givande diskussioner och lärdomar. Ett av ämnena var ”Hälsans ROI” som handlar om hur mycket man får tillbaka om man investerar i hälsa. Vilket tål att räkna på då Försäkringskassans prognos visar att utgifterna för sjukpenningen har ökat och kommer att öka ytterligare nästa år.

– Det finns enorma summor att spara som arbetsgivare genom att börja arbeta förebyggande med hälsofrågor istället för att sätta in åtgärder först efter att personalen har blivit sjuk, säger Thomas Petersson, VD för Euro Accident.

Bland talarna fanns bland annat den olympiska guldmedaljören Charlotte Kalla, hjärnforskaren Marie Ryd och grundaren av Nyheter 24 Douglas Roos.

Film
Se en inspirerande film på 2,5 minuter som sammanfattar ledarskapsseminaret Healthy Business

Läs mer
Företagens kostnader för ohälsa har ökat med åtta miljarder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s