EURO ACCIDENT SÄKRAR LÅNGSIKTIG TRYGGHET GENOM FINANSIELLT STARK ÄGARE

Amerikanska företaget National General Holdings Corporation (NGHC) och ägarna i Euro Accident Health & Care Insurance AB har tecknat avtal om uppköp av samtliga aktier i Euro Accident.

NGHC är ett välkapitaliserat företag i stark tillväxt med målsättning att noteras på Nasdaqbörsen under Q4, 2013. Genom Euro Accident får NGHC en färdig plattform, med etablerade distributions-kanaler och marknadsledande produkter, som ett första steg för en vidare expansion till den europeiska marknaden.

Euro Accident är ett företag, unikt i sitt slag, som drivs utifrån entreprenörsanda i en konservativ bransch. Företaget har haft en mycket positiv utveckling och lönsam tillväxt i närmare tio år.

Thomas Petersson, VD Euro Accident

Thomas Petersson, VD Euro Accident

”Vi har fått ett stort förtroende från marknaden och ska garantera många människors trygghet. För att kunna göra det krävs en stabil balansräkning och en långsiktig trygghet. Euro Accident har i sin nuvarande form nått sin fulla potential. För att säkerställa fortsatt tillväxt och utveckling behöver vi en stark finansiell partner”, säger Thomas Petersson, VD på Euro Accident.

”Nu blir Euro Accident en del av en stor försäkringsgrupp vilket ger oss fantastiska möjligheter. National General ger oss en stabil finansiell plattform där vi får utvecklas och som garanterar långsiktig trygghet för våra kunder. För Euro Accidents anställda och kunder fortsätter vardagen som vanligt. Vår primära målsättning är att fortsätta göra mer av det vi är bra på och ta det ett steg vidare på nya marknader”, avslutar Thomas Petersson.

Film
Thomas Petersson, VD Euro Accident, presenterar nyheten

www.euroaccident.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s