EURO ACCIDENT LANSERAR NY WEBBPLATS FÖR KUNDER OCH SAMARBETSPARTNERS

Besök Euro Accidents nya webbplats

Nu har Euro Accident lanserat en ny webbplats för kunder och samarbetspartners. Välkommen att besöka http://www.euroaccident.se där du kan läsa mer om försäkringar och hälsa och om hur företag kan skapa lönsamma affärer genom friska medarbetare.

I takt med att vår verksamhet utvecklas är det också viktigt att våra kommunikationskanaler anpassas för att möta marknadens behov. Den nya webbplatsen har fått en ansiktslyftning och vi kommer, på sikt, att kunna presentera en rad nya funktioner som ska hjälpa företag att göra affärer i framtiden. Vår nya webbplats har utvecklats på en ny modern plattform med många möjligheter. Vi är nu förberedda för att kunna hantera elektronisk information och digital kommunikation på ett snabbt och enkelt sätt i framtiden.

Hälsoföretaget Euro Accident
Med omtanke, handlingskraft och nytänkande tar vi ett helhetsgrepp om hälsa och hjälper svenska företag att skapa ekonomiskt påvisbara resultat genom att kombinera hälsoförsäkringar och hälsotjänster.

Med Hjärta & Själ för friskare företag
Vi bryr oss om våra kunder och deras hälsa. Medarbetaren är våra kunders viktigaste resurs och vi vet att friska medarbetare skapar framgångsrika företag. Vi hjälper dig att hålla dina medarbetare friska.

http://www.euroaccident.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s