ÅKA SKIDOR PÅ JOBBET

Täby KonstsnöspårAtt träffa kunder i skidspåret i stället för i ett konferensrum eller på restaurang, det kanske kan tyckas lite annorlunda. Vi på Euro Accident tycker att det är ett utmärkt sätt att stärka relationer på, så vi bjöd in våra kunder att komma och åka längdskidor i Täby konstsnöspår i norra Stockholm.

På vår ”SkiClinic” var vi även några medarbetare som passade på att njuta av snö, sol, skidåkning och framförallt tips av erfarna tävlingsåkare. Passet började med grundkurs i vallning som följdes av teknikträning. Adam Johansson från IFK Mora gav oss tips och råd som om hur man får maximal utväxling i varje stavtag och varje diagonal. Tips som förhoppningsvis kommer lyfta vår skidåkning till nya höjder. Denna dag fanns inget egentligt behov av konstsnö men spåren var i topp skick och vi fick njuta av en härlig dag i på Jarlabanke tillsammans med kollegor och gäster. Helt klart något vi rekommenderar fler att prova på.

Läs mer om Täby Konstsnöspår här

facebook.com/Tabykonstsnospar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s