HÄLSOSAMT LEDARSKAP?

”Hälsa handlar om en vardag där det finns en harmoni och balans mellan arbets- och privatliv, det handlar om hur du upplever stress, det handlar om en god arbetsmiljö” skriver Elaine Breske Hirscher i sin blogg där hon tar upp den viktiga frågan om hälsosamt ledarskap och vad det egentligen är. Hon skriver även om vikten av att må bra både i kropp och själ och fördelarna med att ha en chef som bryr sig om, är tydlig med förväntningar och lyssnar och stöttar.

Euro Accident anser att det finns mycket mer att göra än att ge sina medarbetare friskvårdsbidrag och fruktkorgar, även om det också är väldigt bra. Företag kan arbeta med hälsosamt ledarskap som strategi för att förverkliga sina mål och visioner. Det finns verktyg och tjänster som chefer kan få hjälp i att upprätthålla ett hälsosamt ledarskap. Ofta hamnar frågan om hälsosamt ledarskap på individnivå. Det är viktigt att lyfta frågan och hantera den på organisationsnivå. Först då kommer företaget kunna få en utväxling av såväl friskvårdsbidrag som hälsotjänster för företag.

Läs hela Elaine Breske Hirschers krönika här

Halsans_ROI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s