GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Charlotte Kalla portratied in Riksgränsen, Sweden. Photographed in May 2012.Julen står för dörren och vi på Euro Accident vill tacka för ett fantastiskt år. Vi ser fram emot vårt fortsatta samarbete och önskar alla våra vänner ett framgångsrikt 2013!

 Om ett par dagar stundar julafton och många av oss kommer att kunna njuta av god mat, julklappar och dessutom få varma kramar från nära och kära. I denna stund vill vi gärna skänka en extra tanke till några av dem som inte har det som alla andra. Vi känner starkt för dessa människor och vill göra vad vi kan för att deras tillvaro ska bli så bra som möjligt. I år skänker vi en extra tanke till BRIS och vi har fördjupat vårt samarbete med Alzheimerfonden för att ekonomiskt stötta, samla in pengar och sprida kunskap om sjukdomen som drabbar fler och fler människor.

2012_julkort_nyhetsbrev_528 x150

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s