Ta kundmöte i skidspåret i vinter!

 Charlotte Kalla portraited in Riksgränsen, Sweden. Photographed in May 2012.Vi vill hjälpa till att bidra till att fler har möjlighet att åka längdskidor i Stockholmsområdet, så nu satsar vi på att sponsra Täby Konstsnöspår, skidspåret drivs av entusiaster som brinner för skidåkning och vi tror att vårt bidrag kommer att hjälpa spåret att locka fler skidåkare”, säger Thomas Petersson VD för Euro Accident.

Vi kommer att uppmuntra våra anställda att använda konstsnöspåret och även bjuda in kunder att ta en tur tillsammans med oss. Att göra saker ute och tillsammans stärker relationerna mellan såväl kollegor som samarbetspartners så varför inte ta ett kundmöte i skidspåret på vintern? Längdskidåkning är en sport för alla, det är friskt, man är i naturen och det ger allsidig träning för kropp och knopp”, avslutar Thomas.

Konstsnöanläggningen drivs av Täby IS Skidklubb och Sundbybergs IK. Projektet är ett samarbete mellan klubbarna och Jarlabanke GK och stöttas av Svenska Skidförbundet och Stockholms Idrottsförbund. För Täby Konstsnöspår är varje krona viktig:

Varje bidrag möjliggör en fortsatt satsning och alla sponsringsintäkter går oavkortat till utrustning och material som behövs för att förbättra och utveckla spåret, säger Peter Rune, en av entusiasterna bakom Täby Konstsnöspår och aktiv i Täby IS skidor. Samarbetet med Euro Accident ger oss möjlighet att investera för framtiden och just nu arbetar vi intensivt med att färdigställa en SkiCross-bana i anslutning till konstsnöspåret där barn och ungdomar får möjlighet att upptäcka glädjen med att åka skidor, något som är minst lika viktigt som att alla Stockholmare får en plats att träna på, summerar Peter Rune.

Hitta till Täby Konstsnöspår

karta täby konstsnöspår

One thought on “Ta kundmöte i skidspåret i vinter!

  1. Pingback: Åka skidor på jobbet? « healthybusinessblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s