Annika Dopping uppskattade Healthy Business

Annika Dopping Orange klanning-2

Annika Dopping, kommunikatör med stort engagemang för hälsa och hållbarhetsfrågor, var en av deltagarna när eventet Healthy Business gick av stapeln tidigare i höstas. Hon skriver på sin blogg att hon uppskattade att vara med och bidra och lyssna till diskussionen om hälsostrategiskt arbete.  Vidare skriver Annika att företagsledningens engagemang och kompetens när det gäller det hälsostrategiska arbetet kommer att vara avgörande i framtiden. Läs gärna hela hennes inlägg här.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s