Fullsatt på Nalen när Healthy Business drog igång – nu drar vi vidare i bloggformat

 Igår samlades några av landets viktigaste beslutsfattare och opinionsbildare inom näringsliv och hälsa för att debattera frågorna kring investeringar och kostnader för ohälsa samt hälsa som ett konkurrensmedel. Den fullsatta salen fick en blandning av insikter och sanningar presenterade. På scenen talade bland andra Peter Westford (utsedd till Årets hälsosammaste chef 2011), Peter Settman och även Carolina Klüft. Thomas Petersson VD för Euro Accident som utsågs till årets Hälsoinspiratör 2012 summerade dagen som mycket lyckad och välkomnade alla till Healthy Business nästa år.

Nu fortsätter dialogen här på Healthy Business blogg där vi kommer att fokusera på att analysera och diskutera hur företag kan arbeta med hälso- och arbetsmiljöfrågor för att skapa påvisbara resultat på lång och kort sikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s